Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΟΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΕΔΩ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 30.07.2016 ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ STORY TOY!!!... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!!!...





















ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΥΠΕΥΘ. ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΒΟΙΟΤΙΑΣ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ 
ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 30.07.2016 ΚΑΙ ΩΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΔΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΗΣ ΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!...


 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΔΩ!  
(ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 30.07.2016)


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:


E-MAIL: GIANNISTSIRIGOTIS@YAHOO.GR

30.07.2016 report-interview with the vice-mayor of the city distomo-arachova mr. louizos lazaros for the story nazi 2nd. world war (germany) in distomo! (greece)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ "Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΦΡΗΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ 350 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ 
ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ (ΟΦΕΙΛΕΣ) ΚΤΛ.:

Τεράστιος ο αντίκτυπος από την εκπομπή του ZDF με τον επιζήσαντα από το Δίστομο!...

Ο αντίκτυπος της σατιρικής εκπομπής Die Anstalt του ZDF με τον επιζήσαντα της σφαγής του Διστόμου Αργύρη Σφοντούρη, ο οποίος κατέρριψε τα επιχειρήματα της Γερμανίας για την άρνηση καταβολής των πολεμικών αποζημιώσεων -και συγκίνησε- είναι τελικά, πολύ μεγάλος -και στη Γερμανία.
Ρεκόρ τηλεθέασης   Η εκπομπή κατέγραψε την καλύτερη επίδοση για το γερμανικό κανάλι από τον Μάιο του 2014 στις κατηγορίες 14-49 ετών με τηλεθέαση (8,4%) ενώ στο σύνολο την παρακολούθησαν 2,65 εκατομμύρια τηλεθεατές (11,3%).
Τα στοιχεία έκαναν έναν εκ των δημιουργών της εκπομπής, τον Claus von Wagner, να γράψει στο twitter «Efharisto para poli!».   «Οι Έλληνες πληρώνουν και τους βρίζουμε»   Η εκπομπή «ξαναχτύπησε» με ένα ακόμη απολαυστικό σκετς, στο οποίο οι δύο παρουσιαστές γελοιοποιούν τον τρόπο λειτουργίας των αγορών.    Η κρίση μέχρι τώρα δεν έχει κοστίσει τίποτα στους Γερμανούς φορολογούμενους, αλλά και στους φορολογούμενους των άλλων κρατών-δανειστών.
Οι διάλογοι καταδεικνύουν τον παραλογισμό του να πληρώνουν οι Έλληνες εκατοντάδες εκατομμύρια σε τόκους για δάνεια -και όχι για πακέτα βοήθειας- και παρόλα αυτά να τους βρίζουν, κάτι που σύμφωνα με τον «κακό» του σκετς, δεν τον ενοχλεί παρόλο που αλλιώς νόμιζε ότι ήταν μέχρι τώρα τα πράγματα.
Όπως του εξήγησε μάλιστα ο έτερος παρουσιαστής, η κρίση μέχρι τώρα δεν έχει κοστίσει τίποτα στους Γερμανούς φορολογούμενους, αλλά και στους φορολογούμενους των άλλων κρατών-δανειστών.   Μηδέν λεφτά    «Μηδέν λεφτά» ήταν μάλιστα η χαρακτηριστική φράση του.
Παράλληλα διευκρίνισε ότι η Γερμανία έχει καταφέρει να βγάζει λεφτά από την κρίση, ενώ άφησε και υπονοούμενα για την Bild, λέγοντας ότι διαβάζει κανείς τη συγκεκριμένη εφημερίδα, όπως πίνει αναψυκτικό για να ξεδιψάσει…
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET ΤΟ ΟΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ ΧΙΟΥΜΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΑΤΗΡΙΚΗΣ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΡΑΤΗΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ "ZDF":

Χαστούκι Γερμανού καθηγητή στο Βερολίνο από το Δίστομο για τις αποζημιώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:
ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΓΥΡΗ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:


TO ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "FOCUS" ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
"AXEL SPRINGER VERLAG" ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
(ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ "ΓΚΕΜΠΕΛΗΣΤΙΚΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ" 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΤΟ "ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ" 
ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΘΕΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΥΤΗΣ!
Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ. ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΔΩ!  ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: