Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Μη Κυβερνητική Οργάνωση Mission Dawah η οποία αποτελεί τμήμα της Ισλαμικής Ακαδημίας Παιδείας και ‘Ερευνας (iERA) που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009 από τον Abdur Raheem Green, βρετανό σαλαφιστή, κάνει κλήση σε Μουσουλμάνους, κατοίκους Ελλάδας να βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος του Αλλάχ. Μέσω του Facebook στις 20 Ιουνίου 2016 έγινε η πρώτη ανάρτηση που εξακολουθεί να βγαίνει στις αρχικές σελίδες ως χορηγούμενο.

Μη Κυβερνητική Οργάνωση Mission Dawah η οποία αποτελεί τμήμα της Ισλαμικής Ακαδημίας Παιδείας και ‘Ερευνας (iERA) που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009 από τον Abdur Raheem Green, βρετανό σαλαφιστή, κάνει κλήση σε Μουσουλμάνους, κατοίκους Ελλάδας να βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος του Αλλάχ.

Μέσω του Facebook  στις 20 Ιουνίου 2016  έγινε η πρώτη ανάρτηση που εξακολουθεί να βγαίνει στις αρχικές σελίδες  ως χορηγούμενο.

Η Iera, στην οποία υπάγεται η ΜΚΟ Mission Dawah, έχει χαρακτηρισθεί ‘ομάδα μίσους’ από αντι-θρησκευτικές οργανώσεις, κάτι που τα μέλη και το διοικητικό της συμβούλιο αρνούνται.


Τέλος για την ιστορία να τονίσουμε πως Dawah σημαίνει κυριολεκτικά πρόσκληση και στην προκειμένη περίπτωση εννοούν το κάλεσμα σε προσηλυτισμό στο Ισλάμ. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: