Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΒΟΜΒΑ για Β.Πούτιν-Ερντογάν!!!Δραματική αλλαγή!!!

Όλοι παρακολουθούν και περιμένουν να δουν τι θα γίνει στην αυριανή συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους δύο ηγέτες που μετά από χρόνια διαμάχη, αποφάσισαν να συναντηθούν σε φιλικό κλίμα, όπως όλα δείχνουν.

Ειδικά ΝΑΤΟ αλλά και η Ευρώπη ανησυχεί για την έκβαση της συνάντησης, καθώς, όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές και εμείς η "στροφή" της Τουρκίας προς τη Ρωσία σημαίνει ότι η Συμμαχία χάνει έναν ισχυρό, σε γεωπολιτικό επίπεδο, "σύντροφο".

Και εκεί που όλοι λένε ότι η ΕΕ δεν βλέπει με καλό μάτι την επερχόμενη συνάντηση, έρχεται η Γερμανία να διαψεύσει τα λεγόμενα και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι όλα θα βαίνουν καλώς,  ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Σαουσάν Σέμπλι: "Μπορούμε μόνο να χαιρετίσουμε την επαναπροσέγγιση, διότι όσο περισσότερο υπάρχουν συνομιλίες, τόσο το καλύτερο. Τόσο η Τουρκία όσο και η Ρωσία είναι σημαντικοί παράγοντες π.χ. στο θέμα της Συρίας και είναι δικαίωμα κάθε κράτους να επιδιώκει τον διάλογο με άλλα κράτη.


Δεν θεωρούμε ότι μια επαναπροσέγγιση Τουρκίας - Ρωσίας θα έχει συνέπειες για την Εταιρική Σχέση Ασφάλειας στο ΝΑΤΟ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: