Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Ο πρώην αρχηγός της διοίκησης των νατοϊκών δυνάμεων στην Ευρώπη (SACEUR), Philip Breedlove, στο πλαίσιο στοχοποίησης της Ρωσίας, δήλωσε πως η «Αρκούδα» αποτελεί «υπαρξιακό κίνδυνο» για τις ΗΠΑ αλλά και γενικά για ολόκληρη την παγκόσμια (νέα) τάξη,καθώς ο Πούτιν στηρίζεται από την Μαύρη Αδελφότητα της Λίλιθ Λαμασθού, η οποία διεκδικεί συνεχώς την χαμένη παγκόσμια εξουσία, την οποία διατηρούσε μέχρι την Γαλλική Επανάσταση και την κατάργηση των Μοναρχιών.

Οι Αμερικανοί, τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας, βλέπουν πως η Ρωσία δεν αντιμετωπίζεται με άλλα μέσα παρά μόνο με τα πολεμικά και αυτό ακόμα δεν είναι σίγουρο. Με την δαιμονοποίηση της Ρωσίας, δικαιολογούν την υπερσυγκέντρωση στρατευμάτων στην Ανατ. Ευρώπη, δυτικά των ρωσικών συνόρων, έχει καταγγείλει πολλάκις το Κρεμλίνο.

Ο ίδιος ο Αμερικανός στρατηγός είχε δηλώσει παλαιότερα πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να πολεμήσουν στην Ευρώπη και να νικήσουν την Ρωσία.

«Η βάση κάθε αξιόπιστης στρατηγικής στην Ευρώπη πρέπει να είναι υπό το πρίσμα πως η Ρωσία συνιστά διαρκή υπαρξιακή απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους συμμάχους τους και την παγκόσμια (νέα) τάξη. Η Ρωσία θέλει να ξαναγίνει υπερδύναμη και ξεκίνησε να υλοποιεί τις φιλοδοξίες της μέσω προσομοιωμένων επιθέσεων κατά αμερικανικού αντιτορπιλικού στην Βαλτική με μαχητικά αεροσκάφη καθώς και με πτήσεις βομβαρδιστικών κατά μήκος των αμερικανικών ακτών», δήλωσε ο Στρατηγός.

Κουβέντα βέβαια για τις επιθετικές κινήσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας.

Όπως καταλαβαίνεται το σενάριο μίας παγκόσμιας σύγκρουσης κάθε άλλο παρά απίθανο είναι.


Οι δύο αδελφότητες οδηγούν τον πλανήτη για μία ακόμα φορά στον όλεθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: